Sivustosta

Sivustoa pyörittää loistava Contao. Vasemman valikon alla olevat Ad napit on tehty Brilliant button makerilla.

Minusta

Tämä sivusto on henkilökohtainen kotisivu, jota ylläpitää helsinkiläinen automaatioalan insinööri (AMK). Ikää on 34 vuotta. Sivuston aiheina ovat allekirjoittaneet harrastukset ja artikkelit eri aiheista.

Harrastuksiani ovat:

  • tietokoneet
  • nojapyörät (ajelu ja rakentelu)
  • musiikki (kitara, piano ja laulu)

 

INTJ (Introvertti-Intuitiivinen-Ajattelija-Järjestelmällinen)

INTJ on tiedemies, systeemien rakentaja, teoreettisten mallien kokeilija ja soveltaja. Nämä tiedeharrastukset alkavat yleensä jo varhaisessa elämänvaiheessa. Hän suhtautuu kaikkiin elämän alueisiin järkevästi, ei tunteillen. Niinpä hänestä voi saada kylmän ja laskelmoivanan vaikutelman.

INTJ on perfektionisti, joka uhraa kaiken aikansa projekteihin ja kokeisiin, joista on innostunut. Hän ei säästä itseään eikä muita. Laiskottelijat menettävät hänen luottamuksensa, jonka hän myös ilmaisee, koska ei kunnioita auktoriteettejä. Tosin hänellä on myös kyky antaa tunnustusta, sille, joka sen ansaitsee. Näin ollen työolosuhteissa INTJ on oikeudenmukainen työtoveri.

Ulospäin INTJ saattaa vaikuttaa konservatiivilta, mutta sisimmässään hän on radikaali, joka huomaa mahdollisuudet ympärillään, mitä muut eivät välttämättä tajua. Kuitenkaan hän ei ryhdy mihinkään, mistä ei tiedä. Konservatiivinen ulkokuori on suojakilpi yksityisyyden suojelemiseksi. Sosiaalisesti INTJ ei ole kovin lahjakas. Ja niinpä läheiset ihmissuhteet saattavat tuottaa ongelmia. Epäilyksetön itseluottamus ja laaja tietomäärä voidaan tulkita itserakkaudeksi ja karkottaa ihmiset pois. Lisäksi INTJ pitää flirttailua ja small talkia turhina kanssakäymisen muotoina. Ihmissuhteissa hän kunnioittaa suoruutta ja järkeä ja on kyllä valmis työskentelemään suhteidensa eteen. Läheisiä ystäviä INTJ:llä on muutamia.


Sivua päivitetty viimeksi 01.06.2014 21:56.